Nieuws

Ook partners, kinderen en andere dierbaren weer welkom!

Partners, kinderen en andere dierbaren zijn van harte welkom bij alle soorten echo’s bij Echopraktijk Drechtsteden. Uiteraard alleen als er geen gezondheidsklachten zijn.

Corona: vanaf 11 mei zijn we weer open!

Als je verkoudheidsverschijnselen hebt, dan kan je niet komen. Je kan je echo afspraak dan gratis verzetten. Bel ons even als dat het geval is: we zijn te bereiken op 06 – 486 92 668. En we vragen je om alleen met je partner te komen en alleen als hij/zij ook geen klachten heeft.

Wij rekenen GEEN avondtoeslag!

Knuffels met Harstlag van je ongeboren kindje

Bewaar de hartslag van je ongeboren kindje op een speciale manier: in een prachtige knuffel van My Baby’s Heartbeat Bear.

Te koop bij onze praktijk. Bij de echo (2D of 3-4D) kunnen wij het geluid van het hartje voor je opnemen en verwerken in een knuffel van je keuze.

De knuffels zijn van zeer goede kwaliteit en kosten 39 euro per stuk.

Zie voor meer info: www.mybabysheartbeatbear.com.

Nieuw adres: Poldermolen 2 te Papendrecht (‘Zorgmolen’)

Vanaf 1 april 2018 is onze nieuwe lokatie in het gezondheidscentrum de Zorgmolen aan de Poldermolen 2 te Papendrecht. De verloskundigen, de kraamzorg en de huisartsen e.d allemaal onder een dak. En je kan goed parkeren vlakbij het gebouw. We zien je graag voor een echo bij Echopraktijk Drechtsteden. Onze echopraktijk bevindt zich op de begane grond.

 

Vanaf heden mogelijk: echo bovenbuik / aorta (aneurysma)

Marga Rietveld heeft het certificaat Echografie voor Huisartsen behaald en kan nu ook echo’s maken van de lever, alvleesklier, galblaas, nieren, milt en aorta.

Boek je afspraak online via www.echopraktijkdrechtsteden.nl

Geslachtsbepaling bij 14 weken!

Bij Echopraktijk Drechtsteden kan je terecht voor een geslachtsbepaling vanaf 14 weken. Kunnen we het geslacht niet zien, mag je gratis terugkomen! We willen het geslacht altijd drie keer goed in beeld krijgen om je zoveel mogelijk zekerheid te geven. En we brengen het zo in beeld dat je het zelf ook kan herkennen!

Kerstvakantie open!

Ook in de komende kerstvakantie zijn wij gewoon geopend. Boek je afspraak online!

Herfstvakantie gewoon open!

In de hetfstvakantie zijn wij gewoon geopend. Boek je afspraak online!

Geen inloopspreekuur meer op woensdag

Vanwege andere werkzaamheden op de woensdagochtend is er helaas vanaf heden (13 oktober 2015) geen inloopspreekuur meer. Uiteraard kunt u uw afspraak op de andere dagen gewoon nog boeken! Dat kan online of via de telefoon.

Vanaf heden 20 minuten 2-3-4D echo vanaf €67,50!

Vanaf heden is het ook mogelijk om te kiezen voor een kortere 2-3-4D echo. De kosten zijn €67, 50 voor 20 minuten scantijd. Je totale afspraaktijd is dan 30 minuten. Als je een DVD wilt, komt er 15 euro bij. En in de avonduren en in het weekend rekenen we 10 euro.

Geslachtsbepaling vanaf 14-15 weken!

Zomervakantie gewoon geopend!

In de maanden juli en augustus 2015 zijn wij gewoon geopend. Boek je afspraak online via www.echopraktijkdrechtsteden.nl. Het inloopspreekuur op woensdagochtend is er NIET in de schoolvakantieperiode.

Universitair geschoold personeel

De eigenaar van Echopraktijk Drechtsteden is Marga Rietveld. Zij heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij heeft haar drs titel gehaald in 1996. Uiteraard volgt zij jaarlijks diverse internationale en nationale bijscholingen op het gebied van echoscopie. Een vertrouwd gevoel dus!

Tweede paasdag, 6 april 2015, geopend!

Op tweede Paasdag, maadag 6 april 2015, zijn wij extra geopend. Maak je afspraak online!

Woensdag 25-2-2015 geen inloopspreekuur

In de voorjaarsvakantie is er geen inloopspreekuur. Wel zijn we gewoon geopend op afspraak. Op zaterdag 28 februari 2015 is er bijvoorbeeld nog plaats. Je kan online je afspraak inboeken.

Ook in de vakantie geopend!

Ook in de voorjaarsvakantie, van 22 tot en met 28 februari 2015, zijn wij gewoon geopend.

Valentijnsdagactie 14 februari 2015

Maak een afspraak voor zaterdag 14 februari 2015 en doe mee met onze Valentijnsdagactie. Iedere zwangere mag op die dag 1 luier uit een luiertaart nemen. In de luier zit een prijs verborgen. Hoofdprijs is de echo van die dag helemaal gratis! En iedereen heeft sowieso prijs. Boek je afspraak online via www.echopraktijkdrechtsteden.nl

Zelfde echo-apparaat als in het ErasmusMC

De Accuvix A30 van Samsung Benetec is een echo-apparaat dat top is in zijn klasse. Wij werken hiermee en hebben ook de nieuwste 3/4D techniek hierop beschikbaar. Het ErasmusMC te Rotterdam werkt ook met deze echo apparatuur.

Ook in de voorjaarsvakantie open!

Wij zijn ook in de komende voorjaarsvakantie (van 23 tot en met 28 februari 2015) gewoon geopend!

Actie Valentijnsdag 14 febr

Maak een afspraak voor zaterdag 14 februari 2015 en doe mee met onze Valentijnsdagactie. Iedere zwangere mag op die dag 1 luier uit een luiertaart nemen. In de luier zit een prijs verborgen. Hoofdprijs is de echo van die dag helemaal gratis! En iedereen heeft sowieso prijs. Boek je afspraak online via www.echopraktijkdrechtsteden.nl

Zondag 25 jan. extra geopend!

Vanwege de vele aanvragen deze week zijn we aanstaande zondag extra geopend. Dat is zondag 25 januari 2015. Boek je afspraak online of bel ons even.

Column Marga Rietveld op App ‘MijnVerloskundige’

De eigenaresse van Echopraktijk Drechtsteden, Marga Rietveld, schrijft sinds kort een maandelijkse column op de app MijnVerloskundige. Op deze app is heel veel waardevolle informatie te vinden voor zwangeren. De app kan je heel makkelijk downloaden op je mobiele telefoon. Kijk maar eens of er voor jou ook interessante dingen op staan.

Ook in de kerstvakantie geopend!

Ook in de laatste twee weken van de maand december 2014 zijn wij geopend. Maak online je afspraak via www.echopraktijkdrechtsteden.nl. Er is geen inloopspreekuur op woensdag 24 en 31 december 2014.

Geslachtsbepaling vanaf 14-15 weken!

Bij Echopraktijk Drechtsteden werken we met de Accuvix A30; daarmee kan je al vroeg kleine details goed onderscheiden. Dat gecombineerd met onze jarenlange ervaring maakt dat we vanaf 14-15 weken kunnen bepalen wat het geslacht is van je kindje! Kijk maar eens op onze FB voor wat voorbeelden.

Baby Armenteros bewonderd!

Zo leuk: baby Armenteros bewonderd in 3/4D bij Echopraktijk Drechtsteden. Wat een geweldig mooi kindje en wat een gezellige familie!

Vanavond zijn wij op TV: Editie NL bij RTL4 om 18:15 uur.

Vanavond (28 oktober 2014) om 18.15 uur komt Echopraktijk Drechtsteden op de TV. Er zijn opnames gemaakt voor het programma Editie NL. In onze echopraktijk kan je een 2-3-4D echo laten maken die voldoet aan de eisen om een 3D babybeeld te laten vervaardigen bij de firma Miniyours. Uniek in Nederland!

Ook in de herfstvakantie geopend!

Wij zijn ook in de herfstvakantie (18 t/m 25 oktober 2014) gewoon geopend. Dus boek je afspraak online. Alleen het inloopspreekuur op woensdag 22 oktober 2014 vervalt.

Ruime openingstijden dus geen wachttijd!

Doordat wij met vier enthousiaste echoscopistes werken, hebben wij zeer ruime openingstijden en zijn we heel flexibel. We garanderen dus dat er altijd binnen een week plek is voor je om een echo afspraak in te plannen!

Ook in de zomervakantie geopend!

Ook in de maanden juli en augustus 2014 kunt u gewoon bij Echopraktijk Drechtsteden een echo-afspraak maken. We zijn de gehele zomerperiode geopend! Er is in die periode GEEN inloopspreekuur op de woensdagochtend.

Vacature: nieuwe collega gezocht!

Wij zijn op zoek naar een echoscopiste voor minimaal 1 avond in de week en een dagdeel in het weekend (zaterdag of zondag). Ben jij in het bezit van een echo-diploma, ben je flexibel, klantgericht en wil je graag zelfstandig werken? Solliciteer dan via margarietveld@gmail.com.

 

Ook in de pinkstervakantie geopend!

Uiteraard zijn wij ook weer ‘gewoon’ geopend in de pinkstervakantie. Dat is van 29 mei tot en met 9 juni 2014. We heten jullie van harte welkom bij Echopraktijk Drechtsteden!

Ook in de meivakantie open!

Ook in de meivakantie (28 april tot 11 mei 2014) is Echopraktijk Drechtsteden gewoon geopend! Boek je afspraak online via www.echopraktijkdrechtsteden.nl.

Vanmiddag nog 1 plekje!

Door wijziging van een andere afspraak is er vandaag (dinsdag 22 april) nog 1 plekje vrijgekomen. Vanmiddag om 14.30 uur is er ruimte voor een 10 minuten 2D echo. Dus als je bijvoorbeeld het geslacht van je kindje wilt weten: boek je afspraak online via www.echopraktijkdrechtsteden.nl

Tweede Paasdag geopend!

Tweede Paasdag (21 april 2014) zijn wij gewoon geopend! Er zijn nog een paar vrije plaatsen. Boek je afspraak online!

Win Cadeaubon twv 70 euro!

Wij mogen een cadeaubon van 70 euro van fotostudio Kinderkoppies verloten onder de likers van onze Facebookpagina. Zie Echopraktijk Drechtsteden. Vertel ons op FB waarom jij deze cadeaubon graag wilt winnen. Eind april 2014 gaan we bekend maken wie er gewonnen heeft!

Geslachtsbepaling bij 14-15 weken!

Bij Echopraktijk Drechtsteden doen we al geslachtsbepalingen vanaf 14-15 weken. Dat kan omdat wij met het beste echo-apparaat werken dat er op de markt te krijgen is en natuurlijk ook omdat we er inmiddels bijna 10 jaar ervaring mee hebben! Bij een gemiddeld postuur kan je komen vanaf 14-15 weken. Ben je iets zwaarder, maak dan je afspraak bij 16 weken.

Ook open in de vakantie!

Echopraktijk Drechtsteden is ook geopend in de voorjaarsvakantie. Boek je afspraak online via www.echopraktijkdrechtsteden.nl.

Mariska Derksen wint gratis echo!

Mariska Derksen heeft gewonnen in onze actie van eind 2013. Als je vorig jaar bij ons een echo had laten maken en een testimonial op de website plaatste, kon je een gratis echo winnen. Mariska is dus de gelukkige winnares! Ze kan zelf nog een keertje komen of er een zwangere vriendin blij mee maken. Gefeliciteerd namens Echopraktijk Drechtsteden!

Ook in de kerstvakantie open!

Ook in de kerstvakantie zijn wij gewoon geopend! Boek je afspraak online via www.echopraktijkdrechtsteden.nl.

Win een gratis echo!

Als je in het jaar 2013 bij ons in de praktijk bent geweest (of nog komt) en een testimonial op onze website plaatst, kan je een gratis echo winnen! Dan kan je zelf nog een keertje komen of kan je een zwangere vriendin blij maken. In januari 2014 gaan we bekend maken wie de winnaar is!

 

 

Ook in de herfstvakantie open!

Ook in de herfstvakantie zijn wij gewoon geopend. Boek je afspraak online via www.echopraktijkdrechtsteden.nl.

 

Ook op zondag geopend!

Echopraktijk Drechtsteden is ook regelmatig op zondag geopend. Bijvoorbeeld op zondag 10 november. Ook op zaterdag zijn we (bijna) altijd geopend. Boek je afspraak online!

Geen wachttijd!

Bij Echopraktijk Drechtsteden garanderen we dat we altijd dezelfde week nog plaats voor je hebben! We zijn met een aantal echografistes en bovenal zijn we heel flexibel. Dat maakt dit mogelijk!

Geslachtsbepaling vanaf 14-15 weken!

Bij Echopraktijk Drechtsteden doen we al geslachtsbepalingen vanaf 14-15 weken. Dat kan omdat wij met het beste echo-apparaat werken dat er op de markt te krijgen is en natuurlijk ook omdat we er inmiddels bijna 10 jaar ervaring mee hebben! Bij een gemiddeld postuur kan je komen vanaf 14-15 weken. Ben je iets zwaarder, maak dan je afspraak bij 16 weken.

Charlotte Jonker wint Echobon t.w.v. 90 euro!

Onze liker Charlotte Jonker-Kaat is de gelukkige winnares van Echobonnen ter waarde van 90 euro! Van harte gefeliciteerd! Je kan de Nationale Echobonnen inwisselen bij meer dan 50 echopraktijken verdeeld over heel Nederland. Uiteraard ook bij Echopraktijk Drechtsteden te Papendrecht! Houd onze Facebookpagina regelmatig in de gaten; we hebben vaak leuke acties!

Uniek in NL: Accuvix A30

Wij zijn uniek in Nederland met de Accuvix A30 van Medison Samsung die de allernieuwste 3/4D techniek toepast: FRV. Dit echo-apparaat maakt geweldig realistische foto’s in 3/4D en ook de 2D echografie is van de allerhoogste kwaliteit.

M. Waalboer wint Echobon!

In de maand juni 2013 is M. Waalboer bij ons in de praktijk geweest. Daarna heeft ze een testimonial geschreven voor op de website. Onder een aantal zwangeren is de Echobon ter waarde van 50 euro verloot en zij is de gelukkige!

Win een Nationale Echobon!

Onder alle zwangeren die in juni 2013 komen voor een echo en een testimonial schrijven op onze website verloten wij een Nationale Echobon ter waarde van € 50. Leuk voor nog een echo of om een zwangere vriendin blij mee te maken!

Olli’s naar twee blije zwangeren!

De Olli’s zijn gewonnen door familie Verstappen en Deborah Eisinga. Ze zijn er erg blij mee!

Maak kans op een Olli!

OlliHoewel de Olli’s uitverkocht zijn in Blijdorp hebben wij er twee kunnen bemachtigen! Onder alle zwangeren die in mei 2013 een echo laten maken bij ons en een testimonial schrijven op de site, verloten wij twee Olli’s!

Leuk voor op de (toekomstige) babykamer!

 

 

Vernieuwde website!

Welkom op de vernieuwde website van Echopraktijk Drechtsteden! Vanaf heden is het mogelijk om online afspraken te boeken.

mobiel desktop