Testimonials

Michaele Brouwers

Wij zijn in  2013 vaak bij jullie geweest om een glimp op te vangen van onze zoon. Helaas is de 3d4d niet direct gelukt maar hebben wij wel meerdere malen de kans gekregen om toch nog wat te kunnen bewonderen hihi. Nou met nummer 2  ongeveer 10 weken zwanger gaan wij graag weer langs voor een geslachtsecho en met opnieuw een 3d4d echo hopen wij wat meer te zien als bij onze 1e! Gaat het echter op zijn broertje lijken dan blijft dit voor ons tot einde van het jaar een verrassing!

mei 2015

Angelique Dikkescheij – Petri

Ik en mijn man zijn al vele malen bij de echo praktijk geweest en meestal bij Marga.
Ons oudste zoontje is inmiddels 3jaar, toen ik van hem in verwachting was vonden wij het super spannend om al bij 16 weken het geslacht te zien.
En wat blijft het toch prachtig,  de bewegende beelden van he kindje in 4d te zien.
Marga is altijd even vriendelijk en gezellig, niet te vergeten kundig en we voelen ons altijd zeer op ons gemak daar.

Inmiddels ben ik 33 weken zwanger van ons 2e jongetje en ook deze zwangerschap zijn we meerdere keren voor een pretecho geweest.

We hebben een prachtige verzameling foto’s en dvds in de kast staan. Mooie herinneringen vastgelegd.

Marga en Alle andere meiden bedankt.

Echopraktijk Drechtsteden is een aanrader!!!!!

Veel liefs van Cleon, Angie Roan en …… Dikkescheij  🙂

mei 2015

Jeroen en Katja van Dijk

Meerdere keren de lieve en kundige meiden bezocht om naar onze mooie man te kijken… Bij 14 weken wisten we dat “het” een hij was. In eerste instantie wilde mijn man niet “dat 3D- beeld” zien.. “Dat ziet er zo eng uit” zei hij. Nou, hij heeft met open mond zitten kijken.. zo echt en zo bijzonder.. Helemaal niet eng!! Alles werd uitgelegd en uit de kast gehaald om alles mooi in beeld te krijgen.. Uiteraard alles op DVD, want het is zo leuk om nog een paar keer te kijken.. Super bedankt voor de mooie beelden en momenten! Zeker doen, je krijgt er zeker weten geen spijt van!

april 2015

Mireille Advokaat-Wortel

Zo’n bijzonder moment om via bewegende 3D beelden al even een glimp op te vangen van onze kleine meid! Het voelt een beetje als vooraf even aftasten en kennismaken. De beelden zijn zo duidelijk en terwijl ik Kiki in mijn buik voelde schoppen & hikken zag ik de bewegingen in 3D op het scherm!

Bij mijn zoontje Timme zijn we ook helemaal vanuit Amsterdam bij Marga in de praktijk geweest. En zowel bij hem als bij mijn dochtertje was het de moeite waard.

Mijn man kon er bij mijn dochtertje helaas niet bij zijn, maar ik kreeg een DVD met de hele echo opgenomen mee! Dus ’s avonds hebben mijn man en ik samen nog een keer alle beelden bekeken. Zo bijzonder!

Wat ook een aanrader is, is de echobon. Die heb ik heb voor mijn beste vriendin die zwanger is meegenomen. Een origineel cadeau en eens wat anders dan sokjes, kleertjes of een knuffel. ☺

Dank je wel Marga! Wie weet, … mocht er ooit een 3e komen, tot dan!

Irene en Roy Dekker

In september 2013 kwamen wij voor het eerst bij Sandra voor een geslachtsbepaling van onze baby. Een jongen! We werden geweldig geholpen en er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Reden genoeg voor ons om rond de 28 weken nog eens terug te gaan voor een pretecho. Dit keer met de opa’s, oma’s, ooms en tantes en ook dat was geen probleem. Onze kleine knul had er alleen geen zin in. We kregen alleen een voetje en navelstreng in beeld.
We kregen van Sandra gelijk het aanbod om later nog eens, kosteloos, terug te komen.
Een kleine 2 weken later was het zover, prachtige plaatjes van ons kleine kereltje! De hele familie mocht er weer bij zijn. Heel bijzonder!
Helaas werd mijn grootste angst werkelijkheid toen ik twee dagen later een telefoontje kreeg van Sandra èn Marga. Ze hadden op de echo vocht gezien bij zijn borstholte en het was zaak dat we spoedig een afspraak zouden maken voor een uitgebreide medische echo.
Die stond gepland voor diezelfde avond. Om me nog enigszins gerust te stellen mocht ik gelijk nog even langskomen om te kijken hoe het met de kleine ging.
Ik kreeg een V-scan mee naar huis die we die dagen nog regelmatig gebruikt hebben om naar hem te kijken.

Bij de medische echo bleek het foute boel te zijn en werd ik met spoed opgenomen in het Sophia Kinderziekenhuis.
Ook in die weken is er contact geweest met Sandra.
Na een zwangerschap van 32 weken is onze dappere kanjer Jens geboren! Tot ons grote verdriet is hij na een dappere maar oneerlijke strijd na 3 dagen overleden.
We hebben Sandra ingelicht over het geweldige nieuws dat Jens geboren was en ook over het intense verdriet van zijn overlijden.
Ook in deze periode hebben we veel steun ervaren van Sandra en Marga. Tijdens Jens zijn uitvaart waren ze allebei aanwezig en is de echopraktijk uit respect een ochtend gesloten geweest.
Heel waardevol voor ons!
Sandra en Marga zijn twee heel bijzondere en betrokken meiden met een hart van goud die hun werk uiterst serieus nemen en met liefde doen!

Nogmaals,
Bedankt!!! Ook namens Roy en Jens

Maricella

echofotosept2014Ik ben meerdere keren bij jullie geweest voor een 3D echo. Geweldig mooie ervaring. Ik herken mijn zoon er zeker in, nu hij geboren is. Als ik weer zwanger mag worden, kom ik zeker bij jullie terug! Groetjes Maricella.

september 2014

Gabrielle

Hallo Marga,

Wij zijn afgelopen donderdag 21-8-2014 bij jou langs geweest voor een echo! Het is ons ontzettend goed bevallen,  zo goed zelfs dat we hem nog een keertje komen laten maken rond de kerst. Tegen die tijd zullen we weer een afspraak gaan plannen op de site! We hebben prachtige foto’s/video meegekregen. Echt om andere mensen ook aan te raden!
Super. Heel erg bedankt, en graag tot de volgende keer!

Groetjes van Gabrielle, Ben en ons zoontje wat nu nog heerlijk in mama’s buik zit.

(De moeders vonden het ook helemaal geweldig)

Joyce Pas

Wilde jullie bedanken voor de geweldige service en geruststellende woorden plus het luisterend oor tijdens de echo’s. Vanaf 6 weken heb t/m 22 weken ben ik veel bij jullie geweest en zeker in het begin was ik erg bezorgd. Wij zijn altijd super geholpen dus wilde ik toch ook wel wat foto’s van onze zoon in het echt sturen.
Hij heet Caylen Connor Pas. Geboren op 28/07/2014
We zijn helemaal verliefd op hem dus kon het natuurlijk ook niet bij 1 foto houden.
Groetjes
Joyce

Pamela

Vandaag (5 mei 2014) met 30 weken een 4D echo laten doen.
Wat een bijzondere ervaring! Prachtige beelden, en mooie foto’s meegekregen.
Hier nemen ze echt de tijd voor je en leggen alles goed uit.
Zeker de moeite waard en een herinnering voor het leven!

Anke Viveen

Geweldige praktijk! Je krijgt hier echt waar voor je geld. Ik laat regelmatig bij Marga een pret-echo doen en zij zorgt er echt voor dat je met mooi beeldmateriaal van je kleine uk naar huis gaat! Ze is heel vakkundig en vooral enthousiast en dat merk je goed! Ik raad aan om bij de echo de dvd er bij te nemen, zo kan je alle bewegingen van de baby terug zien en hoor je uitleg van de echoscopiste weer terug (voor als je even niet hebt opgelet door alle emotie!) Een echte aanrader dus!

tamara

Wij zijn nu 2 keer bij deze echo praktijk geweest en 22 februari 2014 gaan wij weer hiernaartoe voor de 3/4d echo, ik ben dan 30 weken zwanger.
Beide keren dat ik ben geweest, was ik zeker tevreden!
Bij 15.5 week ongeveer ben ik geweest voor een geslachtsbepaling echo en het is een jongetje 😀 + we hebben het op laten nemen op dvd. Erg leuk voor later.
En voor oud en nieuw nog geweest, kon het niet laten haha..
Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en je krijgt mooie foto’s mee. Doen helemaal niet moeilijk als je in 3d fotootjes wilt!
Relaxte sfeer! Dus zeker een aanrader 😉

Charlie & Jamie

Voor de bijzondere eerste ontmoeting hebben we bewust gekozen voor Echopraktijk Drechtsteden. We hebben geen spijt van onze keuze! Onze eerste en opvolgende echo’s waren stuk voor stuk mooie en warme momenten welke we niet snel zullen vergeten. Inmiddels is onze stoere bink geboren en genieten we iedere dag van hem. Bedankt!

Coen en Marjolein

11 december 2013;
Een spontane afspraak gemaakt voor een 3D echo vanavond. We zijn nu 25 weken zwanger, een mooie tijd voor een pretecho!

Wat een mooie plaatjes zijn er weer gemaakt van onze derde telg. We waren enorm verrast door de kwaliteit van het beeld. We herkennen duidelijk kenmerken van de andere twee boys. Het blijft een genot om je kleintje al te zien!

Helen Blom

Wij hebben vandaag (7 december 2013) een geslachtbepalingecho gehad. Het is een jongentje ♡ Bij elkaar hebben we al 3 jongens en een meisje. Dolle drukke boel dus 🙂 Ik wil je bedanken voor de mooie echofoto’s. Met 28 weken willen we graag terug komen voor een echo.

Ilona van ’t Hoff

6 december 2013 Heel fijn om na 7 weken al te kunnen zien dat het hartje klopt! Super dat we ons kindje kunnen zien wanneer wij dat willen 🙂

linda helderop

5 december 2013 Zo fantastisch om te zien of het een jongen of meisje werd 🙂 zooo super! En de beelden waren ook fantastisch! Nu de 3d echo gepland zooo leuk en nu al zo nieuwsgierig :)♡

Charissa Seton

3-12-2013 was het eindelijk zover onze 3D echo. Hadden hier echt naar uit gekeken. Op wie zou ze lijken? Heeft ze al haar? Heeft ze dikke wangen?
Dankzij deze geweldige echopraktijk konden wij ons meisje heel goed zien. De beelden waren heel erg scherp en ze probeerde ook om echt alles heel goed in beeld te kunnen krijgen. En dat is gelukt. We hebben onwijs veel mooie foto’s mee gekregen en natuurlijk de DVD, die overigens ook van goede kwaliteit is.
Wij waren hier voor de 2e keer en zijn ook nu weer heel erg tevreden. Heel klant vriendelijk en erg profesioneel kortom een top echopraktijk.

Liefs Charissa

Joelle

Vandaag, 2 dec. 2013, hadden wij onze eerste pretecho voor geslachtsbepaling! Wat SUPER leuk was dit!! Personeel super vriendelijk en ontzettend gezellig en liet ons alles goed zien, kregen ook volop echo foto’s mee. Echt een aanrader ik zou het zonder twijfel weer doen en overweeg echt met 27 weken nog een keer te gaan voor de 3d!! Absoluut niet twijfelen dit is het echt helemaal waard, super je kleine wondertje zo te kunnen zien!! Echopraktijk Drechtsteden super bedankt!! Dankzij jullie een super ervaring <3 als ik een zwangere vriendin heb stuur ik ze zeker naar jullie.

miranda

Afgelopen zomer ben ik op mijn zoontjes verjaardag bij jullie geweest voor een geslachtsbepalende echo van ons tweede kindje. Hele prettige sfeer en ik voelde me erg op mijn gemak. En onze zoon krijgt er in januari 2014 een broertje bij! Helemaal leuk!

Baby Monk

Wat een geweldige ervaring weer bij Echopraktijk Drechtsteden!
Vandaag, 27-11-13, zijn wij voor een pretecho in 2d langs geweest, was weer heerlijk genieten waar we ook nog een glimp in 3D mochten opvangen van ons kleine mannetje van 16 weken!

Aardige enthousiaste mensen
Schone praktijk
Duidelijke uitleg
Veel foto´s
Heerlijk liggende stoel met kussens
Warme gel
Werken keurig op tijd

Deze praktijk is echt aan iedereen aan te raden.
Ik kom in ieder geval zeker terug volgend jaar voor een prachtige 3D echo !

Lisette van Wijngaarden

19 November 2013. Ik besluit dat ik vandaag voor een geslachtsbepaling naar deze praktijk ga. Ik had al wat ervaringen gehoord dus vandaar dat ik voor jullie koos.
Mijn nieuwsgierigheid kon ik niet meer bedwingen en wilde weten of mijn gevoel het bij het juiste eind had of niet. Omdat we al 3 jongens hebben droomde ik van een meisje. Maar durfde het niet meer te hopen. Daarom ging ik zo van een jongen uit.
Maar niets was minder waar. Een hele lieve dame, die ondanks de korte echo voor mijn gevoel toch echt de tijd voor me nam, vertelde na 3x het geslacht te hebben gezien dat ze toch echt niets tussen de beentjes zag. Ongeloof en blijdschap.
Nu hoop ik dat ik mijn man kan overhalen voor een 3d echo bij jullie. Want wat zou het geweldig zijn om nog een keer bij deze fijne praktijk te komen.

Mariska Derksen

Wij zijn met 26 + 6 weken geweest voor onze 3D echo op 19 november 2013.
Echt dit was in 1 woord echt GEWELDIG!!
Wij hadden Sandra echt een onwijs leuke en enthousiaste meid!!
Legde alles heel duidelijk uit!!
Ik zou iedereen jullie aanraden,  voelde mij erg op mijn gemak.
Kon er heerlijk ontspannen bij liggen en er werd goed de tijd genomen.
Eenmaal thuis toch nog een mailtje gestuurd of ik de foto’s toch digitaal kon krijgen en kreeg al snel antwoord dat dit kon.
Even geld overmaken en het wordt opgestuurd.

Dus voor alles bij elkaar, was het gewoon GEWELDIG!!

T.Kooij

11 november 2013 zijn wij met 14 (!) weken bij echopraktijk Drechtsteden geweest voor de geslachtsbepaling.
Wij, of voornamelijk ik was, zooo nieuwsgierig!

Een supermooi en nette praktijk met zeer vriendelijke medewerksters!
Wij zijn heel vriendelijk geholpen en mevrouw kon direct met 1o0% zekerheid zeggen dat wij in verwachting zijn van een jongen! De stoel vol met kussens lag heerlijk en zelfs de koude gel was hier vervangen door warme gel! Ik voelde mij zeer welkom!

Supertrots met een hele rits aan foto’s zijn wij naar huis gegaan!

Een echte aanrader! Met de 3d echo komen wij hier zeker als zeer tevreden klant terug.

Baby Naaktgeboren

Beste Echopraktijk Drechtsteden,

We hebben bij jullie de geslachtsbepaling echo gehad en meerdere 3D echo’s. Met een glimlach van oor tot oor hebben wij steeds jullie praktijk verlaten! Geweldige ervaring en jullie doen het super leuk, vol enthousiasme.

De foto’s en dvd’s hebben we zelfs nu al meerdere malen bewonderd, geen woorden voor…

En voor de mensen die twijfelen. Niet twijfelen, maar DOEN! Je krijgt meer dan waar voor je geld!

M. Lataster

Rond 16 weken langsgeweest voor een geslachtsbepaling echo.
Zodra het echoapparaat op mijn buik werd gezet was het meteen duidelijk…een jongen!
Prachtig mooie beelden gezien, duidelijke uitleg en natuurlijk de foto’s voor de trotse familie.
Mijn 3d/4d echo staat alweer op de planning.

Jeannette

Wij willen even laten weten dat we ontzettend hebben genoten afgelopen zaterdag 28 oktober 2013!! We kwamen voor een 3d echo van ons vijfde kindje en het was prachtig om te zien. We hebben hele mooie foto’s en een heel mooi filmpje mee gekregen. Bedankt Sandra en Marga (bij Marga waren we met 15 weken, en nu bij Sandra met 24 weken), we zijn erg tevreden met het resultaat van beide echo’s!!

Chantal

Wij zijn met 16 weken geweest en vonden het echt onwijs leuk! Erg enthousiaste echoscopiste en hebben genoten van hoe enthousiast ze ook was! 🙂 We zouden het iedereen aanraden! 🙂 En hebben een mooie blik mogen opvangen van ons kleine mannetje 🙂 super bedankt!

francisca de vlieger

Op woensdag 2 oktober 2013 zijn we tijdens het inloopspreekuur langs geweest bij Echopraktijk Drechtsteden. We wilden graag zien of de baby het geslacht al liet zien bij 14 weken en of hij of zij liet het geslacht een paar keer duidelijk zien. Was niet te missen of het jongen of meisje wordt. De medewerker van Echopraktijk Drechtsteden was heel vriendelijk en nam overal de tijd voor. Je hebt tijdens het inloopspreekuur max. 10 minuten maar de tijd lijkt veel langer. Als we een 3d of 4d echo willen laten maken gaan we zeker terug naar deze praktijk.

Charissa Seton

Zo ontzettend zenuwachtig waren wij al de hele dag.
‘S avonds zouden we dan eindelijk weten of wij een mooi meisje of jongetje zouden krijgen.
Eindelijk was het tijd om te gaan rijden, zenuwachtig en erg blij kwamen wij hier aan.
We werden erg vriendelijk ontvangen en de vrouw was erg rustig en kwam erg professioneel over.
Het ging beginnen. En al snel zagen we dat ons kindje zich niet echt bloot wou geven. Hierdoor ging de vrouw even kijken of voor de rest alles goed was: ruggetje, hartje enz. We mochten zelfs even ons kindje in 3d bewonderen (zo ontzettend mooi)
En na een hoop geduld kon zij toch eindelijk zien dat wij in verwachting zijn van een MEISJE…
Wij zijn erg blij met het geduld, profesionaliteit en de mooie echo foto’s.
3dec 2013 gaan wij weer hierna toe maar nu voor een mooie 3d echo.
Kortom wij zijn heel erg blij met echo praktijd Drechtstede!

Bianca

Augustus 2013, in mijn woonplaats al een 3D echo laten maken en omdat ons kindje lekker weggestopt lag tegen de placenta hebben we weinig mooie beelden kunnen zien. Navraag gedaan in Papendrecht en uiteindelijk toch besloten om nog een keer een 3D te doen en nu bij deze praktijk. Sandra, ontzettend bedankt!! Ondanks dat ons kindje nog steeds heerlijk weggestopt lag, hebben we wel mooie beelden gezien en kunnen zien dat hij/zij veel lijkt op onze 2 andere kids.

Josina Schilperoord

SCHILPEROORDGOED_0000Juli 2013. Met 31 weken een 3D echo laten maken. We hadden gekozen voor de 30 min echo. Helaas was onze kleine meid heerlijk op haar knuisjes aan het sabbelen en hadden we na 30 min nog geen heel mooi plaatje. Toch hebben we nog een keer mogen kijken en hebben we uiteindelijk een prachtig plaatje van ons mooie meisje :). Ontzettend lieve mensen bij Echopraktijk Drechtsteden!!! Een ware aanrader ;).

Alex en Chantal

foto!Vrijdag 12 juli 2013 zijn wij geweest voor een 30 minuten 2-3-4D echo. Hallo Echopraktijk Drechtsteden, We willen jullie bedanken voor de geweldige echo-foto’s! We hebben echt een half uur lang genoten!! Jullie zijn zeker een aanrader. Veel succes met de praktijk! Groetjes, Alex en Chantal.

M. Waalboer

Woensdag 19 juni 2013 gingen mijn zus en ik naar de Echopraktijk in Papendrecht (omdat we daar goede herinneringen aan hadden) voor een geslachtsbepalende echo.. Inloopspreekuur.. We waren de laatste van de twee wachtenden voor ons, en Marga nam uitgebreid de tijd voor ons.. Wat een enthousiaste meiden die zeer kundig en spontaan hun werk doen.. Het valt me steeds weer op dat zij en haar collega’s in staat zijn om je als zwangere het gevoel te geven, dat je speciaal bent, zeker geen nummer.. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze echopraktijk een absolute topper is in hun branche.. Absoluut waar voor je geld.. Ga zo door meiden!

Melanie

Voor de geslachtsbepaling waren wij hier al geweest en dat was zeer goed bevallen! Dus was de keus waar we een 3d echo zouden doen niet moeilijk, helaas kregen we de kleine meid niet goed in beeld en mogen we dus nog een keer terugkomen en hoefden we ook niet gelijk het gehele bedrag te betalen, echt super service!
Echopraktijk Drechtsteden in een paar worden:
– gezellige meiden
– zeer goede kwaliteit van de echo foto’s.
& een dikke plus punt dat ze ook de tijd voor je nemen en een duidelijke uitleg geven over wat je ziet!

Marline van de Watering

WATERING_000015 juni 2013 geweest voor de geslachtsbepaling. Zo ontzettend spannend, want klopte ons gevoel wel of niet?
Eerst even genieten van de mooie, duidelijke beelden van ons kleintje en toen de vraag: ‘Zie je al wat het is?’…euhm tja en dan het zelf gewoon nog fout hebben haha. Gelukkig dan maar dat er een deskundige is die je kan corrigeren (bedankt Marga haha), maar wat een bijzonder moment was het om dan eindelijk te weten wat voor mooi wondertje er in je buik groeit!
Wij zijn vol trots weer naar buiten gegaan met prachtige foto’s en een mooie dvd.
Als het verder allemaal goed mag blijven gaan, komen wij zeker nog een keer terug voor een 3D echo:)!

Lotte Jonker


JONKER_0000
Op 10 april 2013 zijn wij voor de eerste keer bij Echopraktijk Drechtsteden geweest. Ik was toen 15+4 weken zwanger van ons kindje.
Ik had al veel goede verhalen gehoord over deze praktijk dus was erg benieuwd. Maar ze kloppen zeker! Ik mocht heerlijk liggen op een bed met kussens, en er werd goed voor me gezorgd dat ik lekker lag. Het is ook een hele ruime kamer dus je kan zelfs een hele hoop familie meenemen mocht je dat willen. Er werd heel veel uitgelegd en er werd veel laten zien. Ook aan mijn man die het niet meteen zag allemaal.
Het geslacht van ons kleintje was ook duidelijk te zien! Een Meisje! We kregen een heleboel foto’s mee, dus het was echt de eerste fotoshoot van ons meisje.
Wat ik ook echt een pluspunt vind van deze praktijk, dat is dat bij de DVD opname de stemmen te horen zijn. Dus wat ze uitlegt en onze reacties. Heel erg leuk om dat nog eens terug te horen.

Ja we werden heel goed geholpen en er wordt goed de tijd genomen om alles goed te laten zien. Heb het gevoel alsof ik er een hele tijd gelegen heb, terwijl onze afspraak maar 10 minuten zou zijn (volgens mij was het ook langer).

Kortom, we gaan binnenkort voor de 3d/4d echo langs, en kijken er nu al enorm naar uit!

Vriendelijke groeten, familie Jonker.

Stephanie Verra

VERRA_0000Donderdag 13 juni 2013 hebben we een afspraak voor een geslachtsbepaling met 14,4 weken. Spannend was het of we het te zien kregen. En of! Na een tijdje zoeken kwamen daar de welbekende 3 streepjes in beeld en kregen wij te horen dat we een dochter verwachten. Whauw wat te gek zijn die momenten. Daarna heeft de echoscopiste nog heel uitgebreid gekeken en alles laten zien van ons kindje. We hadden een 10 minuten echo maar op de klok wordt niet gekeken.
Wanneer wij nog een pretecho willen laten maken, gaan we zeker hier weer terug ook al is het een uur rijden voor ons!

Deborah Eisinga

EISINGA_0000In het begin van de zwangerschap hadden wij al nagedacht over een 3D echo. Onze verloskundige raadde het echter af, want je hoorde het hartje toch om de zoveel weken en het kost best wel wat geld.

Na de 20 weken echo was alles in orde, maar een aantal weken later begon het toch wel weer te kriebelen. Op mijn werk waren er ook collega’s die een 3D echo hadden laten maken en die waren er erg over te spreken. Uiteindelijk ben ik een beetje rond gaan zoeken en terecht gekomen bij Echopraktijk Drechtsteden. Na het bekijken van de website wist ik zeker dat ik dit wilde doen. Daarnaast hadden ze in de maand mei ook nog eens een leuke ‘Win een Olli’ actie.

Wij hadden onze echo gepland staan op 16 mei en hadden besloten om de aanstaande oma’s mee te nemen.
We hebben absoluut geen spijt dat we de foto’s en filmpjes hebben laten maken en hebben dan ook meteen alles aangeschaft. Nu hebben we een mooie verzameling 2D, 3D en 4D foto’s en filmmateriaal van ons kindje. Ons kindje ging er steeds helemaal voor liggen en de echoscopiste had veel geduld als dat even niet zo was, zodat ze echt de mooiste plaatjes kon schieten en filmen.

Wij willen u nogmaals bedanken voor deze mooie en vooral bijzondere ervaring!

Familie Verstappen

VERSTAPPEN_0000Ook bij ons derde kindje blijft het mooi om alvast een tipje van de sluier omhoog te doen en even bij het kindje te spieken. Dit baby’tje vond het moeilijk om vanachter de navelstreng het gezichtje duidelijk te laten zien. Hier en daar is het net een beetje gelukt! Rechtervoetje is duidelijk in beeld geweest, handjes helaas niet.
De huidskleur-achtige echo’s zijn echt mooi!

Anton Bubberman

BUBBERMAN_0000Met nog ongeveer 16 weken te gaan voordat we ons kindje in de armen kunnen nemen hebben we alvast een prachtig voorproefje gehad.

Met de hartelijke ontvangst van Marga voelen we ons meteen op ons gemak. Haar enthousiasme over de mogelijkheden van de pret-echo werkt aanstekelijk en maakt ons nog nieuwsgieriger naar de beelden. En inderdaad, wat een mooie beelden levert dat op, zo’n 3D echo! Bij ons eerste kindje hebben we het bij 2D gelaten, maar met de 3de en 4de dimensie wordt het allemaal wel heel echt. Natuurlijk is ons kindje meteen al fotogeniek en ligt het er mooi voor. Maar ook later, wanneer het zich probeert te verstoppen worden er hele mooie beelden op het scherm getoverd. We zien in het gezichtje al echt kenmerkende familie-trekjes.

Alle technieken met belichting en kleur worden uit de kast gehaald om onze spruit zo goed mogelijk in beeld te brengen en vast te leggen. We gaan dan ook met een hele stapel foto’s een DVD en CD-rom naar huis. Op de terugweg proberen we nog zo lang mogelijk deze “roze wolk ervaring” vast te houden. Daar gaan de foto’s en filmpjes ons zeker bij helpen. Familie, vrienden en collega’s kunnen allemaal delen in ons geluk! Er wordt aan de hand van de beelden druk gespeculeerd over het geslacht van de kleine. We laten ze lekker raden, dat is ons geheimpje…

Mireille Wortel

We waren bijna een uur onderweg van Amsterdam naar Papendrecht om nog even een glimp op te vangen van het bijzondere kleine mannetje in mijn buik! En het was 200% de moeite waard! Wat geweldig zo’n 3d/4d echo! Het werd dan ook veel meer dan alleen een glimp!

Prachtige bewegende beelden waarop we onze zoon zagen geeuwen, happen & schoppen! Nu weet ik ook wat ik voel en hoe het kleine mannetje zich daarbinnen beweegt.

Alle beelden hebben we mee naar huis genomen en aan onze trotse aanstaande grootouders laten zien.

Dank je wel, Marga. Grappig want je leek tijdens de echo nog enthousiaster dan wij! Fijn dat je zo de tijd voor ons hebt genomen. We hebben nu nog precies 7 weken te gaan dus het wordt spannend!